Betaalwijzen

Hoe kan ik betalen?


Met iDEAL betaal je in onze online shop door een online betaling te doen. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kunt je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Nadat je iDEAL hebt geselecteerd in de betalingsmethoden wordt je, nadat je je bank selecteert, online doorgestuurd naar de login pagina van je bank. Hier kun je jezelf aanmelden zoals gebruikelijk met je rekeningnummer en pincode. Het systeem maakt automatisch een overdracht, waarin alle details van de aankoop worden verwerkt. Je ontvangt een bevestiging van de betaling die je kunt printen.
Of jouw bank deze online betaalservice ook aanbiedt kun je hier nakijken.
 
Sofort is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Zo werkt het: Na het plaatsen van je bestelling op esportee.nl kom je in de beveiligde omgeving van Sofort terecht. Jij hoeft alleen nog je rekeningnummer en pasnummer in te vullen en - net als bij online bankieren - je pincode en de code die je via je bank krijgt. Vervolgens bevestig je de transactie. Het geld wordt onmiddellijk afgeschreven van je rekening. Uitgebreide informatie over de veiligheid van Sofort met TÜV goedgekeurd privacybeleid kun je hier vinden.    
 
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
 
Met creditcard betalen in de esportee.nl online shop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt. Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen in de esportee.nl online shop. Je kunt de meeste creditcards met het MasterCard- en Visa-symbool gebruiken. Creditcardgegevens worden versleuteld verstuurd. De coderingstechniek die wij gebruiken is betrouwbaar. Hierdoor is het veilig om met je creditcard in de esportee.nl online shop te betalen.
 
Is betalen in de esportee.nl online shop veilig?
De veiligheid van je gegevens is een absolute prioriteit voor ons. Je betalingsgegevens worden uitsluitend gebruikt om de betaling van de door jou bestelde artikelen af te wikkelen en worden niet opgeslagen. Voor de overdracht van alle persoonlijke gegevens wordt bij ons de zogenaamde SSL-versleuteling (Secure Socket Layer) gebruikt.