Retourneren

Retourvoorwaarden:

Artikelen die geruild of geretourneerd worden, dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn, met de originele labels en etiketten nog aangehecht.

Na ontvangst van je pakket heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Zodra wij jouw artikelen in goede staat ontvangen hebben, betalen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug.

Stuur het retourformulier mee en plak de bijgeleverde retoursticker op het retourpakket. Het pakket kun je afgeven bij een PostNL servicepunt of in één van onze winkels. Bewaar het verzendbewijs goed.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat esportee.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je artikelen gratis retourneren via een PostNL servicepunt onder vermelding van ‘MENATWORK’. Gebruik hiervoor de bijgeleverde retoursticker. Binnen 14 dagen zullen wij het te betalen bedrag terugstorten op de rekening waarmee je betaald hebt. Indien je hebt gekozen voor achteraf betaling via Klarna, dan wordt je Klarna-factuur automatisch aangepast. Je ontvangt hierover een mail van Klarna zelf.

Ik heb items geretourneerd, moet ik nu alsnog verzendkosten betalen?
Je betaalt bij een bestelling boven de € 100,- geen verzendkosten. Als je bestelling na het retourneren minder dan €100,- bedraagt, worden er verzendkosten van €3,95 in rekening gebracht. Retourneer je jouw gehele bestelling? Dan worden de verzendkosten altijd teruggestort.

Wanneer wordt het retourbedrag betaald?

Indien je geld retour ontvangt, gebeurt dit binnen 14 dagen nadat wij jouw retourbestelling hebben ontvangen. Uitzonderingen: Rond drukke periodes zoals de Goldmemberdays of feestdagen kan de afhandeling van je geretourneerde bestelling vertraging oplopen.

Hoe retourneer ik per post vanuit belgië?

Als je items wilt retourneren vanuit België dien je eerst contact op te nemen met onze customer service. Je ontvangt dan een persoonlijk retourlabel om je items gratis terug te kunnen sturen.

Kan ik actie of afgeprisjsde artikelen ook retourneren?

Actie en afgeprijsde producten die via de webshop zijn aangeschaft, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst met aangehecht prijskaartje, geretourneerd worden. Retourneren kan eenvoudig door het artikel gratis retour te sturen via een PostNL servicepunt of naar één van onze winkels te brengen. De producten mogen niet gedragen zijn.

Mag ik de giveaways houden als ik mijn item wil retourneren?

Heb je een giveaway gekregen bij een specifiek actie artikel en wil je dit artikel retourneren, dan dient de giveaway ook geretourneerd te worden. Als de giveaway niet wordt geretourneerd, dan kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Ik heb een klacht. Wat moet ik doen als er iets mis is met mijn product?

Bij esportee.nl krijg je altijd 30 dagen garantie op je product. Wanneer binnen 30 dagen na je online aankoop een klacht ontstaat aan het product, neem dan contact op met customer service. Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Maak een foto waarbij je de klacht zo duidelijk mogelijk in beeld brengt.

2. Maak een zo duidelijk mogelijk omschrijving van je klacht. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat en je ordernummer.

3. Stuur je foto(‘s) en de omschrijving van je klacht naar support@esportee.nl

4. Na ontvangst van je bericht zullen we je klacht beoordelen en neemt Customer Service zo snel mogelijk contact met je op.